Boekhouding uitbesteden in Weert

Wij verzorgen de boekhouding voor ondernemers in de regio Weert, zodat zij zich volledig kunnen richten op het eigen bedrijf. We verzorgen uw boekhouding  volledig online op ons eigen kantoor, zodat het u niet afleidt of tijd kost.

Altijd inzicht in uw boekhouding

Uw boekhouding is vanaf nu altijd bijgewerkt door CKAA uit Weert. U heeft inzicht in alle financiele zaken.

Wij hebben ruime ervaring met boekhouden

U profiteert van onze kennis en ervaring als boekhouder en beschikt altijd over betrouwbare informatie.

Persoonlijk advies over uw boekhouding

U heeft direct contact met een vaste contactpersoon, die uw bedrijfssituatie door en door kent.

Uw boekhouding is onze zorg

We verzorgen alle aspecten van uw boekhouding

Inboeken facturen

Inkoop- en verkoopfacturen kunt u door ons laten inboeken. We zorgen dat facturen op tijd betaald zijn en dat uw klanten ook uw facturen tijdig voldoen.  

Boekhouding volledig online

CKAA uit Weert doet alles online. U hoeft geen werkplek (tijdelijk) beschikbaar te hebben voor ons. Op ieder moment heeft u inzicht in uw boekhouding.

Bespreken jaarcijfers

Periodiek bespreken we de boekhouding met elkaar en nemen we de jaarcijfers door voordat we deze bij de belastingdienst indienen.

Aan de slag met uw boekhouding

CKAA uit Weert doet uw boekhouding. U krijgt meer tijd om te ondernemen!

Voor veel kleine ondernemingen uit Weert is de boekhouding een noodzakelijk kwaad en is er vaak sprake van achterstand en een gebrek aan inzicht. Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de boekhouding zorgt er voor dat u als ondernemer uit Weert alle tijd kunt investeren in het ondernemen. CKAA ontzorgt en ontlast ZZP-ers en MKB ondernemers uit de regio Weert. Dat betekent minder zorgen en meer tijd om te doen wat u het leukste vindt. En dat is ondernemen in de regio Weert.

Voor iedere ondernemer

Ongeacht of u 0 of 50 medewerkers in dienst heeft

CK Advies & Administratie biedt voor iedere ondernemer in de regio Weert een toegevoegde waarde op het gebied van boekhouding, adminstratie en fiscale vraagstukken.

Neem contact op

Wilt u meer tijd om te ondernemen en de zorg voor een betrouwbare administratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Neem dan  contact op om de mogelijkheden te bespreken.

0623965471

Graafschap Hornelaan 163 - 6001 AC Weert

Ma-Vr: 08:00 - 20:00 uur